Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JAMIE EASON ♥ RÉPÁS PROTEIN SZELETE

2012.09.23

HOZZÁVALÓK:

- 135g zabliszt, vagy teljes kiőrlésű liszt

- 2 tk fahéj
- ½ tk szódabikarbóna
- 2 csipet só
- csipet reszelt szerecsendió
- csipet szegfűbors
- 3 tojásfehérje
- 100g cukornak megfelelő édesítő(nyírfacukor)
- 50g zsírszegény ricotta sajt
- 220g reszelt répa
- 2 adag vanília fehérjepor
- 90g zabpehely
- olaj



Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.Olajozz ki egy nem túl nagy, de mély tepsit.
Egy nagy tálban keverd össze a lisztet, szódabikarbónát, sót szerecsendiót, és fehérjeport.
Egy közepesben meg a tojásfehérjét, az édesítőszert, a sajtot, és a répát. Utána keverd össze a két tál tartalmát, és gyúrd el jól. Ha kell extra szénhidrát, akkor keverd még bele a 90g zabpelyhet is!
Öntsd bele a tepsibe a tésztát, és 28-30 percig süsd, amíg a fogpiszkáló tisztán nem jön ki.
Hagyd 15 percig hűlni, és vágd szét.
251990_457459084282388_289970061_n.jpg